info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Mélységek és magasságok - újratöltve

Az egyre növekvő üzleti elvárások egyre nagyobb terhelést jelentenek a szervezetekben dolgozó szinte valamennyi vezetőnek, beosztott munkatársnak. Ennek a folyamatos és magas fokú elvárásnak az eredménye az energiaszint csökkenése. A kiválóság fenntartásához, vagy a kiválóság eléréséhez a szakmailag egyébként kifogástalan felkészültségű munkatársaknak is új energiára van szüksége. Ezek hiányában a legjobban teljesítő munkatársak is gyakran elbizonytalanodnak, meginognak. Hogy újból megfelelő energiákkal folytathassuk munkánkat meg kell újulnunk. Újratöltve fejlesztés programunk ezt a célt szolgálja.

Képzelje el, hogy a gyakran fellépő kételyek helyébe a meggyőződés áll, amikor újabb és újabb célokat kell elérni, és képzelje el, ahogy a gátlások helyébe a cselekvés lép, méghozzá azonnal, mert a félelmeket felváltja az a meggyőződés, hogy „képes vagyok rá, képes vagyok bármit elérni”. Mélységek és magasságok c. program  a résztvevők előtt új távlatokat nyit meg: újratöltve!

A programban résztvevők saját, eddig ismeretlen belső energiáik felfedezésével megnövekedett önbizalommal és határozottsággal, megújult erővel lesznek képesek hosszútávon újabb és újabb célokat elérni. Kockázat vállalás nélkül nincs kimagasló eredmény, főleg, amikor újabb és újabb, egyre növekvő célokat kell elérni. Belső energiáink hatékony mozgósításával sokra többre vagyunk képesek, mint az gondolnánk.

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!