info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Rókavadászat - stratégiai outdoor csapatépítő játék

A vadászok feladata a környéken garázdálkodó rókák elfogása, ami egyáltalán nem könnyű feladat. A róka ravasz, a róka ügyes, a róka fürge, szabad és független. Rókavadászat – outdoor stratégiai csapatépítő játék

Legutóbb szemtelen módon még a sátrunkba is bemászott. Másnap meglestük, fényképezővel a kézben vártuk, és jött is, el is vitte a csalinak kitett finomságot, már a második fordulónál tartott, amikor elcsattant a vaku….(Fotó Baranyi Éva). Rókalesből így lett rókavadászat.

A rókák elfogásának vannak szabályai. A róka ravasz és gyors, de van egy hátránya: nyomkövetőt visel. A csapatnak van egy készüléke, amin láthatja, hogy a róka merre kóborol. A rókák gyorsan változtatják helyüket, úttalan utakon, elbújnak, ha kell, de a rókát felismerni sem egyszerű. A rókák elfogásához sok minden szükséges. Ha a róka kicsúszik a vadászok kezei közül, az egész üldözést kezdhetik elölről. A kezdeti fogjuk meg a rókát ésszel egyre inkább a fizikai megpróbáltatás irányába halad. A csapat, ha más nem, üldözőbe veszi, és addig hajszolja, amíg utol nem érni, be nem keríti, de a róka ravasz, a róka ügyes, és fürge, és akár végleg kicsúszhat a kezeitek közül.A program fókuszpontjai:


Kérjen ajánlatot!