info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Csődobolás - a zene összeköt!

Teamsuccess Csapatépítés - Blogbejegyzések - Csődobolás - a zene összeköt!
Készült: 2017-10-26 18:30:03

„A zene a nagy egyesítő. Elképesztő erő. Olyasmi, ami még az olyanokban is közös lehet, akik mindenben, de mindenben különböznek!” Sarah Dessen

Egy ritmusra hangolva!

Már a színes csövek, dobok, csörgők puszta látványa felkelti az érdeklődést, hogy kézbe vegyük az eszközöket, és nyomban elkezdjük ütögetni. Ahhoz viszont, hogy ebből a spontán kezdeményezésből végül élményszintű zene álljon össze, a ritmusok összehangolására van szükség.

Mostani csapatépítő dobolásunknak ezúttal a Thermal Hotel Visegrád**** adott otthont. A színes csövek - boomwhackers - hangzását kongák, csörgők, dobok, és még sok más egyéb hangszer színesítette. És persze a csapat összehangolt együttműködése is hozzájárult a sikerhez, egy ritmusra hangolva szóltak az ütemek. 

A hangszerről - Boomwhacker

Egyszerű, színes, hangolt csövek, könnyű kezelhetőségének köszönhetően kellemes zenei élményt nyújtanak bárkinek, annak is, aki nem jártas a zene világában. Csapatépítő tréningekhez, CSR programokhoz, családi napra ajánljuk közös zenei élményszerzéshez. Játékos formában, könnyen megtanulhatók rajtuk közismert dallamok!