info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Blog

Blogjanikban rendszeresen hírt adunk megvalósult csapatépítő programjainkról, egyéb hírekről, érdekességekről, az outdoor csapatépítés, élmény és kaland programokkal kapcsolatos szakmai írásokról, kutatási eredményekről. Az újonnan felkerült tartalmakról, nyílt programjainkról a feliratkozott partnereinket elektronikus levélben értesítjük. 

Pszichológust vagy futócipőt adjunk a munkavállalónak?

* Ezt a kérdést Kerékgyártó Laura, a Soneas Vegyipari Kft. HR igazgatója tette fel, az Innovatív HR megoldások 2024. január 25-én megrendezésre kerülő konferencia előadásának beharangozójaként.

Extremitás és az intuíció!

Az extremitás szélsőséges, túlzó, rendkívüli, végletes, és még sorolhatnánk. Már maga a gondolata is legtöbbünkben félelmet, kényelmetlen érzést kelt, és igyekszünk távol tartani magunkat az ilyen helyzetektől, és megmaradni a mindennapok egyre biztonságosabb és kényelmesebb zónájában. 

Outdoor csapatépítés, csapatépítés a szabadban - Zárszóval

A csapatépítés az üzleti világban egyre fontosabbá válik a hatékony együttműködés és kommunikáció elősegítése érdekében. A szabadtéri csapatépítés különösen érdekes lehetőséget kínál a résztvevők számára.

Személyiség- és csapatfejlesztés egyben

Élmény és kalandprogramok, + Adventure Based Coaching. 

A kaland – adventure – olyan izgalmas élmény vagy vállalkozás, amely jellemzően már nem csak merésznek, de napjainkban inkább már kockázatosnak mondható.  És miért jó ez egy szervezet számára?

Adventure Based Coaching - nem csak kalandvágyóknak

Az „adventure sport coaching” nem mai találmány, már a 2010-es évekből is találhatók ezzel a témával foglalkozó könyvek, kutatások, tanulmányok. Az interneten keresgélve viszont nem túl sok találatot adnak ki a kereső oldalak az Adventure Based Coachingra. Mi most ezen változtatni fogunk!

A bizonytalanság légköre - BANI - új támpontok kaotikus világunk megértéséhez

BANI - a jelen társadalmi folyamatok megértését segítő leírása annak, ami nap mint nap körbe vesz, kitölti napjainkat: Brittle, Anxious, Nonlinear, Incomprehensible: a bizonytalanság légköre. 

Csapatépítő tréning trendek 2022

Az ÉlményHR szervezésében - köszönet érte Tímár Krisztinának – nemrég megrendezett online kerekasztal megbeszélés újra fókuszba helyezte a csapatépítő tréningeket, ami nem kis érdeklődést váltott ki. 

Csapatépítés a szabadban

Legalább kettő év kihagyás után végre fellélegezhetünk, bár még sokan vannak, akik tartanak a szabadtéri összejövetelektől. Itt a tavasz, ideje újra összejönni, mert "Összejönni: jó kezdés....

Szabadban - szabadon - outdoor csapatépítés, épp itt az ideje!

Társadalmi szinten éppúgy, mint a vállalatokon belül is a virtuális kapcsolódások robbanásszerű növekedésének korszakát éltük és éljük. Mindezt akkor, amikor

Chimborazo 6268 m Adventure-based experience

Az outdoor kaland és élmény alapú tréningek sorában különleges helyet foglal el a magashegyi túra. 

Szabadban - szabadon!

Már javában itt a tavasz és a korlátozások közepette is lehet jönni-menni, túrázni, vagy épp különleges dolgokat kipróbálni! Nyilván sokunkban ott van az aggódás, de ott van a mentális, fizikai, érzelmi fáradtság, fásultság. 

Egy csónakban evezünk, de most a hajót is vízre kell tenni!

A COVID 19 és a csapatépítés - a vírus következményeként tett szigorító intézkedések oldódni látszanak. Tegyük újra emberivé kapcsolatainkat. 

Csapatépítés! Kinek mit jelent?

A csapatépítéseket manapság sokan felesleges teherként élik meg. Sokak egy közös vacsorát és esetleg egy esti bulit értenek alatta. Persze ennek is van csapatépítő hatása. De van esetleg valami más is? A válaszunk határozott IGEN.

LEGO-Mánia - Együttműködés felsőfokon!

Egy 88 féle LEGO elembő álló munkagépeket összeszerelni nem kis feladat, főleg ha ezek a gépek összesen 365 darabból állnak. A csapat tagjai egy beüzemelés előtt álló összeszerelő üzemben találják magukat. Feladtuk, hogy a harmadik műszak végére a lehető legtöbb gépet legyenek képesek összeszerelni. 

Bosch - Szappantartó futam

A Bosch hatvani gyárának csapata már kora reggel nekilátott az autók összeszerelésének. Mintegy 70 fős csapat érkezett a szappantartó futam -soapbox race- programunkra,

A parázson járás - Nincs logikus magyarázat II. rész

Azt gondolom, hogy a parázson járást meg lehet magyarázni ezeken a koncepciókon keresztül, amikről most beszéltünk. Amikor valaki a kocsiban vagy a hajón szédülős lesz, akkor …, az azért van, mert inkongruencia alakul ki az idegrendszer elvárásai és az érzékelés között.

Parázson járás - Szépia Bio & Art Hotel

Az év kiemelkedő eseménye volt a mostani parázson járás. Csodálatos környezetben, csodálatos emberekkel körülvéve a Szépia Bio & Art Hotel **** adott otthon programunknak. A parázson járást laza, vidám keretek között tartottuk.

Ikermáglya - amikor egy már nem elég

Igaz,ritkán fordul elő, hogy egy parázson járáson két máglyát építünk meg, de mostani programunkon  egy ilyenre vállalkoztunk. Egy 80 fős csapat esetében a parázson járásnál a járásra való várakozási idő nagyon hosszúra nyúlhat.

A parázson járás - Nincs logikus magyarázat I. rész

Az tűzön járás, vagy ahogy még más néven is ismert parázson járás azt jelenti, hogy mezítláb, egy hosszabb rövid távot teszünk meg az izzó parázsszőnyegen, akár több alkalommal.

Válaszok a kihívásokra

Igazán sikeresek azok lehetnek, akiknél a nagyobb kockázatvállaláshoz, a kihívások kezeléséhez megfelelő támogatás is társul. Egynapos programunk ezekre a kihívásokra készít fel: "A Te Döntésed, a Te Felelősséged....nem csak vezetőknek".

Ki kit vezet - ló aszisztálta tréning

A ló és az ember már évezredek óta kötődik egymáshoz. Nincs a Földön még egy olyan élőlény, akinek annyit köszönhet az ember, mint e csodálatos négylábú társának

Csődobolás - a zene összeköt!

„A zene a nagy egyesítő. Elképesztő erő. Olyasmi, ami még az olyanokban is közös lehet, akik mindenben, de mindenben különböznek!” Sarah Dessen

Vadon vizeken, járatlan utakon

Az időjárás nem tűnt valami biztatónak. Kora reggeli gyors telefon, biztos, ami biztos - "persze hogy megyünk, délutánra eláll!" - ugrás az autóba, váltóruha, szendvics, fényképező. Az Ipoly kevésbé járt szakaszát készültünk végigevezni, extrém, komoly kihívásokat jelentő helyzetekre is felkészülve.

Papírhajó építés és verseny

Várgesztesen ragyogó napsütésben 70 fő részvételével építettünk hajókat. Az igazán vidám hangulatot az is fokozta, hogy a csapatok az öt standard hajó mellett öt egyedi tervezésű "free-style" hajót is megépíthettek szabadon engedve fantáziájukat.

Fagokart építés és verseny

Izgalmas kalandban volt része a legutóbbi céges csapatépítésen résztvevő 50 fős társaságnak. Az elvárások: jó legyen, jobb mint a tavalyi. A tavalyi outdoor programot is mi tartottuk, és ott nagyon magasra tettük a lécet, így nagyon igyekeztünk.

BENU velünk duplázott!

A BENU Magyarország az 5. születésnapját csapatépítéssel ünnepelte - velünk duplázott! Azok, akik két évvel ezelőtti csapatépítésen is ott voltak, egyfolytában azt emlegették, így idén erre az alkalomra újból minket választottak.