info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Szabadban - szabadon!

Teamsuccess Csapatépítés - Blogbejegyzések - Szabadban - szabadon!
Készült: 2021-03-14 14:46:00

Már javában itt a tavasz és a korlátozások közepette is lehet jönni-menni, túrázni, vagy épp különleges dolgokat kipróbálni! Nyilván sokunkban ott van az aggódás, de ott van a mentális, fizikai, érzelmi fáradtság, fásultság. 

Már nagyon kellhet az a kis szabad, friss levegőn való mozgás, a közös együttlét. És ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy hétről hétre egyre több túrázóval, kirándulóval lehet találkozni az ország szinte minden területén.

Ugye, a szabadban töltött minden aktivitás....tudjuk jól, mennyi pozitív hatással bír munkahelyi teljesítményünkre, kihatással van közérzetünkre, vezetői munkánk minőségére. Ennek jegyében Tatabányán nyílt bemutató via-ferrata edzést tartunk HR és szakmai vezetőknek, ferrátás kezdőknek és haladóknak, csoportonként maximum 10 fő részvételével, 2+1 óra időkeretben.
Facebook esemény
További lehetőségek: erdei séta, kerékpáros túra, kenu túra, lovas vezetői tréning, maximum 10 fős csapatokban, akár a munkahelyhez közeli területen, 2-4 órában.
P.s.: Éppen mai bejelentés, hogy újabb szigorításokat léptetnek életbe március 8-tól 22-ig, így a teher tovább nő, de érdemes már most azt is megtervezni, hogy amikor meg már lehet, ne akkor kelljen kapkodni. "Szabadban-szabadon" programok is előre tervezhetők.