info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Rólunk

Megközelítésünk

A legtöbb szervezet éppúgy, mint a legtöbb személy sokkal nagyobb teljesítményre képes annál, mint amit fel tud mutatni. Ez olyan, mintha a képességeink mindig egy lépéssel mögöttünk haladnának. Ezeknek a belső tartalékoknak, energiáknak a mozgósítására önmagukban nem vagyunk képesek.

A TeamSuccessnél mi a legtöbbet hozzuk ki mindenkiből, mert hiszünk benne, hogy:

- az emberek változni, változtatni akarnak,

Az emberek alapvető törekvése, hogy kifejezésre juttassák belső vágyaikat, céljaikat, érzelmeiket, emiatt készek a változásra, változtatásra.

- az emberek pozitív változást akarnak,

Az emberek alapvető vágya a növekedés, fejlődés és a csapatban az összehangolt tevékenységek végzése.

- az embereknek támogatásra van szükségük ahhoz, hogy változzanak.

Az emberekben megvan a fejlődés és cselekvés képessége, de ezt a képességet önmaguktól gyakran nem tudják kiaknázni. Programjaink hatékony támogatást biztosítanak a résztvevők számára, hogy fejlődjenek és megfeleljenek az egyre növekvő elvárásoknak, sikerrel megküzdjenek az előttük álló akadályokkal, és elérjék kitűzött céljaikat.

A TeamSuccess.hu a H-LINE átalakulásával jött létre, melyet hosszú szolgálati idő után fájó szívvel nyugdíjba küldtünk. 2003-ban készült egyperces videónkat kedves emlékként megőrizzük.

Csapatunk

teamsuccess-trénerek-simon-andrás

Simon András

András hosszú utat járt be, míg végül kikötött a tréneri pályán: volt már építész, közgazdász, banki szakember, két évet élt Spanyolországban, bejárta a Dél-európai országokat, Kubát és Mexikót. 2004 óta outdoor trénerként a kihívásokkal való sikeres megküzdésen alapuló élmény és kalandprogramokat vezet. A fizikai és mentális állóképesség fejlesztését tekinti hivatásának. Otthonosan mozog az Alpok sziklafalain, valamint Európa 3 és 4 ezreseinek világában: 32 alpesi 4000-es megmászója. Extrém programjai közül a parázson járást Milánóban sajátította el.

Turi Balázs

A legújabb tagja a Team Success  bővülő csapatának, aki az outdoor oldalról csatlakozott hozzánk. Gyakorlati tapasztalatait Skóciában az Outward Boundnál és Svájcban síoktatóként szerezte ahol csapatépítéseket is tart. Tudja, hogy a jó csoportdinamika és kommunikáció  elengedhetetlen kelléke annak, hogy az ember jó döntéseket hozzon legyen akár egy lavina veszélyes lejtőn vagy a tárgyalóasztalnál. Balázzsal tréningeinken találkozhattok, de szintén részt vesz marketing feladatok elvégzésében. Nyaranta Észak Norvégia szikla falait mászva és a hegyeket járva tölti.

Krecz Timea

Timi a folyamatos fejlődés, megújulás és látókörének tágítása,tapasztalatainak megosztása mellett kötelezte el magát. Végzettsége szervezetfejlesztő szupervizor, tanult coachingot (Megoldás orientált, Gestalt alapú), szerzett NLP Master Practitioner végzettséget. A résztvevőket támogatja belső erőforrásaik felszabadításában, kreatív megélésében.

TeamBuilder.world

Partnerek

TeamBuilder.world - Giacomo Sacchi

A 2004-ben alapított Teambuilding.it napjainkban több mint 60 különböző testre szabott programot kínál ügyfeleinek, évi több mint 80 rendezvény, 600.000 €/éves árbevétel, mintegy 100 fő munkatárs dolgozik velük évről évre, több ezer kilóméter megtett út a különböző helyszínekre: legtöbbször Olaszországban, (Róma és Milánó), de határokon túl is: Kréta, Lugano, Barcelona és Berlin, csak hogy párat említsenek.

TeamSuccess.hu a TeamBuilder.world tagja.

Történetünk

Programjaink három területen nyújtanak megoldást partnereinknek, amelyek elősegítik a szervezeti kiválóság elérését, annak fenntartását, hatékonyak a szervezeti problémák kialakulásának megelőzésében, illetve a szervezeten belül a már meglévő gondok kezelésében.

Tudás- és eszköztárunkat folyamatosan fejlesztjük. Célunk az olyan kalandterápiás módszerek vállalati környezetben történő alkalmazása, mint ami az Outward Bound-ot világszerte ismertté, elismertté tett.

Fejlesztéseink, és egyben gondolkodásunk központi elemei: a szervezeti változás (change), a vezetés (leadership, és a gondolkodásmód (mindset). Tréningprogramjaink központi eleme a saját élmény, a személyes és egyedi tapasztalat. Célunk segíteni mind a személyiség, mind a csoportműködés fejlődését. Vezérelvünk: TeamSuccess.hu - út a változáshoz.

Simon András / vezető tréner