info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Ajánlataink

Ajánlataink - válaszok a kihívásokra

A TemaSuccess.hu tevékenysége három területen nyújt megoldást 1.  Fejlesztő programok: fejlesztés, vezetés és stratégia 2. Élmény programok: élmény, kaland és kreativitás 3. Vadon programok: közeli és távoli helyeken.

Olyan programokat kínálunk partnereink számára, amelyek elősegítik a szervezeti kiválóság elérését, annak fenntartását, és hatékonyak a szervezeti problémák kialakulásának megelőzésében, illetve a szervezeten belül már meglévő gondok kezelésében is.

szervezetfejlesztés, outdoor csapatépítés, stratégia, vezetés, fejlesztés

Fejlesztés & Vezetés & Stratégia - tréning programok

Egy jól működő szervezet elengedhetetlen része, hogy a munkatársak képesek legyenek csapatként működni és a közös célok elérése érdekében együttműködni. Fontos, hogy a csapattagok ismerjék saját maguk, illetve egymás képességeit, tudását, egymás között megfelelő kommunikációs stílust használjanak, és munkakörnyezetüket olyanná alakítsák, amiben jól érzik magukat.

A tréning célja a csoportműködés fejlesztése, a hatékony együttműködési formák kialakítása, az egyéni szerepek tisztázása. A legkülönbözőbb indoor és outdoor csapatépítő tréning gyakorlatokon keresztül, lépésről lépésre, tapasztalati úton jutnak a résztvevők a megfelelő viselkedési formák kialakítására.

Kiknek ajánljuk?

Szervezeteknek a szervezeti problémák kialakulásának megelőzésére. Szervezeti problémákkal küzdő vállalkozások felzárkóztatására, a kiválóság eléréséhez.

Általános jellemzők:

(1) Létszám: elsősorban kisebb létszámú csapatoknak ajánljuk, 6-24 főig. (2) Időkeretek 1-1,5 nap, évente lehetőleg több alkalommal. A több alkalmas tréningsorozat lehetőséget biztosít a tanultak folyamatos, a gyakorlatban is alkalmazható tudás elmélyítéséhez.

Fejlesztés fókuszpontjai:

A leggyakrabban előforduló fejlesztési igények az önismeret, önbizalom, döntéshozatal, probléma megoldás, irányítás, együttműködés, kommunikáció.

outdoor csapatépítés élmény kaland program

Élmény & Kaland & Kreativitás - élményprogramok

A mindennapi rutinból kiszakadva, outdoor tréning környezetben az együtt átélt élmények, kalandok hozzájárulnak a szervezeten belüli jó hangulat megtartáshoz. Az indoor, outdoor tréning feladatokban elért sikerek újra megteremtik az egymás közötti összhangot, kölcsönös bizalmi viszonyok megerősödnek, felfrissülést hoznak a csapatok számára.

Kiknek ajánljuk?

Szervezeteknek a „kiválóság fenntartása” céljából, szervezeti problémák kialakulásának megelőzésére. Szervezeti problémákkal küzdő vállalkozások felzárkóztatását támogató tréningsorozat záró programjaként.

Általános jellemzők:

(1) Létszám: elsősorban nagy létszámú csapatoknak ajánljuk, 120- 180 főig. (2) Időkeretek 2-4 óra. Ez azt jelenti, hogy ezekben a programokban egyszerre nagy létszámmal, ugyan abban a tréning feladatban vesz részt az egész szervezeti egység. Élmény alapú tréning programok alkalmasak nagy létszámú szakmai konferenciák, workshopok lezáró eseményeként, CSR programként, vagy céges családi nap programjaként.

Fejlesztés fókuszpontjai:

A leggyakrabban előforduló fejlesztési igények a stressz csökkentése, a szociális kapcsolatok megerősítése, kreatív készségek kibontakoztatása, együttműködés fejlesztése, interkulturális kapcsolatok fejlesztése, egymás elfogadása és egymás közti kommunikáció, oldott, jó vállalati légkör megteremtése.

outdoor csapatépítés, Adventure Based Coaching

Adventure Based Coaching

Adventure Based Coaching abban segít, hogy azzá válj, aki mindig is lenni szerettél volna.

1.) áttörés a magánéletben, 2.) áttörés a szakmai pályafutásban, 3.) valódi szenvedély megélése, 4.) személyiség formálás, személyes növekedés, 5.) életre szóló kaland, 6.) nyitottság az újabb kalandokra, 7.) vágyakból célok, 8.) célokat elérhető közelségbe hozza.

Kalandra hívás – a kaland utáni vágy többé-kevésbé mindannyiunkban jelen van. Miért is nem vágunk bele? Ennek igen sok oka lehet, beletörődés a jelenbe; kudarctól való félelem, a megszégyenülés lehetősége, az önbizalom és az energia, az elhatározás, és legtöbbször pedig az idő hiánya azok, amik visszatartanak. Pedig az első lépést neked kell megtenned, és minél inkább halogatod, annál nehezebb lesz az elindulás. Ha a kaland utáni vágy fel-felbukkan, vagy már jelen van a mindennapjaidban, ez egy lehetőség, amivel élned érdemes, ez egy felhívás a kalandra.

Felkészülés a kalandra - az Adventure Based Coach abban segít, hogy a visszatartó erőket lebontsad, és a félelmeidből erőt kovácsolj, hogy tisztázd magadban, magaddal hogy mik is valójában, amiket el szeretnél érni. A cél tisztázása után a célt rögzítjük, nehogy menet közben eltérjünk attól, ami igen gyakran megeshet. A cél eléréshez szükséges, hogy felmérjük erőforrásainkat, megtervezzük a szükséges lépéseket, a szükséges időtávot, amin belül a kívánt cél elérhető.

Kaland megélése – „are you ready?” „let’s go!” a coach nem csak felkészít, de a kalandba veled együtt tart, végig támogat, segít elhárítani az akadályokat, eloszlatni a kételyeket, kezében tartja a folyamatot, ha szükséges beavatkozik, kísér, támogat a cél sikeres elérésében, osztozik a sikerélményben.

Konkrét cél megfogalmazása - vágyból cél

A legbelsőnkben ott lappangó érzés, a kaland iránti vágy, ami még nem nyert konkrét megfogalmazást. Ezek az érzések leggyakrabban a vízhez, a magaslatokhoz, távoli, sokszor extrém helyekhez kötődő vonzalmak, amiket a coach segít konkrét célként megfogalmazni, függetlenül attól, hogy annak mi a pillanatnyi realitása. „Idén szeretném megmászni Ausztria legmagasabb csúcsát a 3798 m magas Grossglocknert de még nem jártam a Kékesnél magasabban, és semmilyen magashegyi tapasztalattal nem rendelkezem.”

„Jövőre a célom, hogy az Alpok legmagasabb 4810 méteres csúcsára feljussak. Heti rendszerességgel túrázok, alkalmanként 20-25 km-t megyek, de ilyen magasságnak még csak közelében sem jártam.”

Adventure Based Coaching hozzájárul, hogy adott helyzetedből kimozdulva olyan célokat is elérj, amit pont a kialakult helyzetedből kiindulva képtelenségnek tartasz. A program nem csak hogy képes kimozdítani a "holtpontról", de új lendületet ad, feltölt, energetizál. 

Résztvevőkre gyakorolt hatás:

1. Az intenzív fizikai és mentális igénybevétel kintebb tolhatja a teljesítőképesség határait, ezáltal:

- mélyebb önismeretre tehet szert,

- tudatosíthatja a fizikai/mentális fáradtságra adott stresszreakciókat és azok kezelését,

- nő a közvetlen felelősségvállalási, kockázatvállalási hajlandóságát, annak, aki ilyen különleges körülményeket él át.

2. A természeti viszonyok változása, a váratlan helyzetek miatt kialakuló kényszerű alkalmazkodás növelheti az empátiát.

3. Az aktív jelenlét megtapasztalása - nincs más csak az „itt és most”, a „mi és a hegy” növeli a koncentrációs képesség szintjét. 

Adventure Based Coaching - ahol a kaland kezdődik. Magashegyek +4000 Adventure Based Coaching a továbblépéshez