info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Szappantartó futam - outdoor autóépítés verseny

Látványos, kreativitást, csapatmunkát és versenyszellemet erősítő tréning program, mellyel nagy létszámú kollektívát egy időben, közös tevékenységgel foglalhatunk le. Kiváló outdoor csapatépítő élményprogram, mely önállóan is megállja a helyét, de alkalmas egy komolyabb elemekből álló tréning zárógyakorlatául is. 

Outdoor csapatépítő tréning program során a résztvevők 4-10 fős csapatokban előre gyártott elemekből szerelik össze kétszemélyes versenyautóikat, majd versenyre is kelnek azokkal. 

Az összeszerelés könnyen áttekinthető rajzos útmutató alapján történik. A szerelési anyagokat - melyek rendkívül egyszerűek -, valamint a szükséges szerszámokat biztosítjuk a résztvevők számára. 

A versenyautók világában - és így ezen a tréning programon is - fontos az "optikai tuning", vagyis a gépek látványos megjelenése. Az autók összeszerelése mellett a csapat feladata tehát az egységes arculat kialakítása, melyhez természetesen hozzátartozik a pilótaruhák dekorációja is.

 A járművek elkészülte után következik az autók látványos felvonulása, ezután pedig kezdetét veszi a verseny. A járművekkel akár több száz méteres kanyargós pályát kell befutni, ahol a pilóta és a 'mithfahrer' mellett az istálló többi tagjának is fontos szerep jut. Már nincs más hátra, csak az eredményhirdetés és a pezsgők durrantása - ahogy ez a nagyoknál is lenni szokott.

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!