info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Az Én Mozim - filmforgatás

A csapat stábbá alakul. A szerepek spontán alakulnak: rendező, operatőr, kellékes, szereplők, és még amit a kreatív igazgató - vagy a csapat - kitalál. A csoport elkészíti saját filmjét, ami lehet bármi - oknyomozó riport a cég termékeinek alternatív felhasználási lehetőségeiről, a cég szolgáltatásainak ismertségéről, elismertségről,minőségről, elfogadottságáról, kommentárokkal, de készülhet görbe tükör, sok geggel, humorral fűszerezve. Minden a stábon múlik. Szokták mondani: „A téma az utcán hever”. A stáb ötletel, szervez, megvalósít, mozgósít, a lényeg a film. Ötletelés, téma kiválasztása, forgatókönyv készítés...

Az ötlettől a forgatás megkezdésig a csapatok munkáját trénerek segítik. A teamet technikai tanácsokkal látjuk el, illetve figyelemmel kísérjük munkájukat,lehetőség szerint biztosítjuk az ötletelés során felmerülő speciális igényeket.

Forgatás

A csapat a forgatás során az egyes jeleneteket filmre veszi. Lehetőség van a jelenetek ismételt felvételére, mivel a film vágása időigényes, így erre csak korlátozott módon van lehetőség.

A forgatás ideje alatt be kell járni a helyszíneket, be kell szerezni a kellékeket, fel kell készíteni a szereplőket, és nagyon sok tenni valóvár a csapatra, hogy elhangozhasson a bűvös szó „figyelem: Tessék!”

Program zárása

A film levetítése a program fénypontja. A film levetítéséig, ha azt a csapat ideje engedi, az utómunkálatokat elvégezzük. Az utómunkálatokban a csapat tagjai is részt vehetnek.

Outdoor / indoor csapatépítő programunkhoz nem csak teljes körű technikai hátteret biztosítunk, de szakavatott trénereink segítenek a film képi megkomponálásában.

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!