info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Parázson járás - tűzön járás

Felfokozott életritmusunk napjainkban számtalan választási helyzet elé állít. Döntenünk kell kis és nagy horderejű kérdésekben, és nagyon sok az olyan helyzet, ami azonnali döntést igényel. Képesek vagyunk hatékonyan és jól dönteni? Milyen a döntéseink minősége? Megvalósítjuk-e valós céljainkat, vagy a lényeges döntések meghozatalát azért csak-csak halogatjuk?

A parázson járás tréning nem csak kizökkenti a résztvevőket a hétköznapokból, hanem magabiztosságot, kellő önbizalmat ad ahhoz, hogy javuljon a mindennapi frusztráció és a negatív stresszel való megküzdési képesség. A tréning átsegíti a résztvevőket azokon a korlátokon, amelyeket közvetlen és tágabb környezetük hatására a szocializációs folyamatok során kialakítottak.

A tréning célja, hogy a résztvevők maguk is érzékeljék, milyen az, amikor egy megoldhatatlannak tűnő feladat, vagy akadály könnyen áthidalhatóvá válik. A résztvevők ezeknek a pozitív stresszhelyzeteknek köszönhetően sokkal nyitottabban állnak hozzá a nagyobb horderejű döntések meghozatalához és azok megvalósításában is eredményesebbé válnak.

Különösen ajánljuk azon szervezetek, szervezeti egységek részére, akiknél a teljesítmény elvárások fokozott mértékben megnőnek, azok folyamatos terhelést jelentenek, (értékesítők, brókerek, ügyfélszolgálat munkatársak).

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!