info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Törj utat magadnak - Új kihívások

Az egyre növekvő üzleti elvárások egyre nagyobb terhelést jelentenek a szervezetekben dolgozó szinte valamennyi vezetőnek, beosztott munkatársnak. 

Meggyőződésünk, hogy jelen és a jövő gazdasági környezetében javuló pénzügyi eredményeket csak a nagyobb kockázatokat felvállalni tudó szervezetek lesznek képesek. Igazán sikeresek azok lehetnek, akiknél a nagyobb kockázatvállaláshoz, a kihívások kezeléséhez megfelelő támogatás is társul. 

Programunk ezekre a kihívásokra készít fel: "A Te Döntésed, a Te Felelősséged....nem csak vezetőknek". Az egynapos programban, gyakorlati feladatok sorozatán keresztül a résztvevők megtapasztalják – személyesen átélik - éles döntési helyzetekben fellépő belső folyamataikat – elhatározás, döntés, helyzet felvállalása, félelem, kétely, önbecsülés, önbizalom, cselekvés, koncentrált állapot, siker, és azokat megosztják, mindezt egy támogatói körben ahol a közös normaként állítjuk fel az egymás iránti osztatlan figyelmet és tiszteletadást.

A programban résztvevők saját, eddig ismeretlen belső energiáik felfedezésével megnövekedett önbizalommal és határozottsággal, megújult erővel lesznek képesek hosszútávon újabb és újabb célokat elérni. Kockázat vállalás nélkül nincs kimagasló eredmény, főleg, amikor újabb és újabb, egyre növekvő célokat kell elérni. Belső energiáink hatékony mozgósításával sokra többre vagyunk képesek, mint az gondolnánk.

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!