info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Gyalogosan télen-nyáron, táborozás

A gyaloglás vadregényes tájakon válik igazán élményektelivé. A mai motorizált világban sokan már el sem tudják képzelni, mennyit lehet gyalogolni egyetlen egy nap alatt. Ugyan akkor a gyaloglás az önfejlesztés, az útkeresés, lelki feltöltődés egyik igen népszerű formája, ahol a csapattagok között előtérbe kerül a vezetés, irányítás, és csoportmunka fejlesztés kérdésköre is. Az El Camino zarándok útvonal, vagy a GR20 népszerűsége mindenki számára jól ismert. A több napon át ismétlődő hosszú távú gyaloglás fizikailag nagyon kimerítő. Komoly elszántság kell ahhoz is, hogy valaki egy nap alatt megtegyen 60 kilométert. De mint minden ilyen sportban a célba érés felemelő.

Egynapos teljesítmény túrát, több napos táborozással egybekötött túrát, vagy extrém magashegyi túrát előzetes felmérés alapján tervezzük meg közeli és távoli helyekre egyaránt, télen és nyáron.

Teljesítmény túra 1 napos, 30-50 km, teljesítmény túra 2-5 napos, napi 30 km, túlélő tábor a hegyekben 1,5-3 nap. A korzikai GR20 az egyik legszebb magashegyi túra útvonal Európában, amely komoly kihívást jelent a maga 170 kilóméterével. 

A gyaloglás, utazás távoli helyekre kimozdít a megszokott környezetből, ez a program kiváló lehetőség, hogy új tapasztalatokat szerezzetek magatokról és társaitokat is más oldalukról ismerhetitek meg. A program az Adventure Based Coaching tematika köré is építhető "vágytól a megvalósításig".  

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!