info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Ki kit vezet - ló asszisztálta tréning

A lovak és emberek közötti kapcsolat az évszázadok során nem csak hogy szoros kötelékké fejlődött, de mára a lovak az emberi kapcsolat nélkül nem is létezhetnének.

Közismert, hogy az erős önálló akarattal bíró, de egyben nagyon intelligens lovakkal csak kellő érzelmi nyitottsággal és határozott fellépéssel lehet feladatokat sikerrel elvégezni. Nincs talán egyetlen egy olyan vezető, vagy munkatárs sem, akit ne foglalkoztatna saját elfogadottsága, akár kap ezzel kapcsolatban visszajelzést, akár nem.

A lovakkal végrehajtott feladatok lényege, hogy a résztvevők a lovak viselkedésén keresztül kapnak szinte azonnali visszajelzést vezetői stílusukról, hatékonyságukról, illetve elfogadottságukról. Az őszinte és határozott kommunikációval kialakított bizalmi viszony legkiemelkedőbb eredménye a „csatlakozás”,amely azon túl, hogy egy felemelő érzés, egyben egy olyan meghatározó élmény is, amely kihat a résztvevők későbbi stílusára és döntéseire.

Különleges élmény lovakkal együtt dolgozni – ezt a különleges élményt kínáljuk lovas tréningünk keretében. A programon való részvételnek nem feltétele a lovastudás, vagy egyéb sportágban szerzett gyakorlati jártasság.

2008 - Generali-Providencia - Mezőhegyes

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!