info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Parázson járás Instruktor Képzés - Új - 2023

A program mindennapos része lesz nem csak a parázson járás, hanem minden más gyakorlat, amelynek célja azoknak a legapróbb részletekig történő elsajátítása.

Tűzjárás Instruktor Képzés gyakorlati elemei: séta üvegcserépen (mezítláb), deszkatörés puszta kézzel, téglatörés puszta kézzel, nyílvesszőtörés torkoddal, betonvas hajlítása a torokkal, és maga a parázson járás. A képzés kiegészítő elemei, a felkészülést támogató gyakorlatok: meditációs gyakorlatok, mozgásgyakorlatok, rajzos technikák.

A képzés során pontról pontra többször is végig vesszük egy komplex program előkészítését, az eszközök, anyagok beszerzésétől azok tréningre történő előkészítésének műveleteit, a gyakorlatok levezetésének biztonsági szabályait, és végül a gyakorlatokat, sok-sok helyzetgyakorlattal.

A gyakorlati képzés végén rendelkezni fogsz azokkal az ismeretekkel, amelyek alapján képes leszel összeállítani és megtartani saját programodat, képes leszel a személyiségednek megfelelő tartalmakkal színesíteni, adott ügyféligényekhez, helyzetekhez hangolni.

Képzés időpontja: 2023. szeptember-október Résztvevők száma: minimum 8, maximum 10 fő. Programon való részvétel feltétele +18 év, és egy személyes interjú. Díja: egyéni megállapodás alapján. Jelentkezés és további információk: simon@teamsuccess.hu Simon András / TeamSuccess.hu +36302153221

parazson_jaras_-_tuzon_jaras

tuzonjaras.blogspot.com

A program fókuszpontjai: