info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Egy sikeres menekülés története

Ez az outdoor csapatépítő tréning egy küldetés teljesítésének kerettörténetbe foglalt feladatok sorozata. A csapat feladata a kihívásokat jelentő akadályok leküzdése. A programban résztvevők szerepvállalása spontán alakul. A siker elérésében egymás támogatásának fontos szerep jut, hiszen a csapattagok eltérő adottságokkal rendelkeznek. Lesznek irányítók, szervezők, tanácsadók, végrehajtók, támogatók, de a cél, hogy a feladatokat mindenki sikerrel teljesítse.

„A cég meghatározó munkatársai egy luxus tengerjáró fedélzetén készültek beutazni a világot. Éppen a Balatonnál jártak, amikor hajójuk egy kis szigeten zátonyra futott.”

Eddig ez egy abszurd történet, innentől azonban már nem az. A képzeletbelei, vagy akár valós szigeten rekedt munkatársaknak saját erejükből kell kimászniuk a slamasztikából. A csapatnak először át kell kelnie egy mocsaras területen, majd egy szakadék felett vezet az útjuk a sziget egy másik részére, ahol a végső meneküléshez még át kell kelniük a már jól ismert szemközti partra.

A program fókuszpontjai:


Nézze meg a programról készült fotókat!


A bal fölső sarokban lévő ikonokkal a képeket teljes képernyőn nézheti, illetve diavetítést is indíthat.

Kérjen ajánlatot!