info@teamsuccess.hu
+36 30 215 3221

Fagokart építés és verseny

Teamsuccess Csapatépítés - Blogbejegyzések - Fagokart építés és verseny
Készült: 2017-06-11 08:59:22

Izgalmas kalandban volt része a legutóbbi céges csapatépítésen résztvevő 50 fős társaságnak. Az elvárások: jó legyen, jobb mint a tavalyi. A tavalyi outdoor programot is mi tartottuk, és ott nagyon magasra tettük a lécet, így nagyon igyekeztünk.

Min múlik egy program sikere? Egy olyan népszerű outdoor csapatépítő program, mint az autóépítés és verseny önmagában még nem elég, még akkor sem, ha az izgalmas, kreatív, mindenki számára érdekes, és leköti a figyelmet. A program sikeréhez egy igazán izgalmas kihívást jelentő feladat a szervezőknek a helyszín megtalálása, a program előkészítése, a megfelelő időjárás biztosítása, és nem utolsó sorban megfelelni a résztvevők elvárásainak, várakozásainak, és még a költségkeretbe is férjen bele mindez. Hogy sikerült-e? Kérem nézzék meg a programról készült kisfilmet és fotókat, és döntsék el maguk.


A helyszín Pilisszentlászló. Egyrészt köszönet a község polgármesterének az önzetlen támogatásáért, aki nagyban segítette a munkánkat azzal, hogy a sportverseny lebonyolítását lehetővé tette. A programról értesült helyi lakosok is szép számban jelentek meg a verseny kitűzött időpontjában. A nézők számára már a versenyzők és autók felvonulása is élményszámba ment. A futamokról nem is beszélve. Az autók megépítésének a helyet a Kis Rigó Vendéglő biztosította. A vendéglő, ahogy kell: igazán családias hangulatú, kifogástalan vendéglátással és nem utolsó sorban kiadós finom vacsorával járult hozzá a sikerhez. Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Nem volt hideg, nem volt meleg, és ott ahol éppen voltunk nem is esett.

A csapatépítésen 50 fő vett részt, 6 autót építettek, 4 óra az építés 1 óra a verseny. A programot 2 kamera rögzítette, és a filmeket így is mutatjuk be.